Här kan du boka Abonnemang!

Att teckna ett abonnemang är ett förmånligt sätt att ta del av Skövde Teaterförenings erbjudande.
Man kan ansöka om medlemskap i anslutning till beställningen av abonnemang.

Beställningsperiod:
Obs! Sista beställningsdag är onsdag 20 september.

Nytt när det gäller Abonnemangsbeställning

Bli Teater-SMART – boka flera biljetter samtidigt!

Som medlem i Riksteatern Skövde kan man för höstsäsongen bli teater-SMART på tre olika sätt.
För de till och med 24 års ålder, eller studerar med CSN/Studentkort, måste detta anges på beställningen.

Varje person väljer fritt, men minst 3, av produktionerna inom respektive serie.
Bli teater-SMART och kombinera Digitala Studion och scenproduktionerna.
Välj då minst tre från den ena serien och en från den andra, eller 2 - 2. Alltså totalt minst fyra produktioner.
Enstaka biljetter kan köpas tillsammans med beställningen, men endast för ungdomar t o m den termin de slutar gymnasiet.

Beställda abonnemang utlämnas:
Beställda SMART-biljetter utlämnas i Informationsdisken, Skövde Kulturhus: fredag 22 september, kl 11 – 13, 14 - 19,
samt lördag 23 september kl 11 – 17. Vi sänder också biljetterna mot postförskott (mot tillägg).

Ej uthämtade SMART-beställningar sänds mot postförskott. Köpta biljetter återlöses ej.

OBS! Informationsdisken, Skövde Kulturhus, är öppen: vardagar kl 11 - 19, lör - sön 12 - 16, samt två timmar före utsatt föreställningstid.

Jag ger mitt godkännande till att de namn och de uppgifter jag lämnar nedan kommer att användas i Skövde Teaterförenings medlemsregister.

Namn*

Adress*

Postnummer och ort*

Mobil*

Telefon bostad*

Är medlem?*

* Obligatoriska uppgifter Obs! Om du inte har någon information att lämna i de obligatoriska rutorna för "telefon bostad, mobil eller E-post", skriv en nolla.

Lägg till person
Ta bort person