Här kan du boka Abonnemang!

Att teckna ett abonnemang är ett förmånligt sätt att ta del av Skövde Teaterförenings erbjudande.
Man kan ansöka om medlemskap i anslutning till beställningen av abonnemang.

Beställningsperiod:
Obs! Sista beställningsdag är onsdag 28 september.

Nytt när det gäller Abonnemangsbeställning

Som medlem i Riksteatern Skövde kan man för höstsäsongen teckna tre abonnemang.Nu går de också att kombinera!

Teaterabonnemanget - välj minst tre föreställningar ur teaterrepertoaren.

Digitala studion - välj minst tre föreställningar ur Digitala studions utbud.

Kombinationsabonnemanget - Välj minst 5 föreställningar och mixa dom som du vill.

Varje person väljer fritt, men minst 3 av de produktioner som erbjuds inom respektive abonnemang. Vill man teckna abonnemang både på Digitala Studion och för scenproduktionerna, kan man göra detta. Välj då t ex fyra från den ena serien och en från den andra, eller 3 - 2. Alltså totalt minst fem produktioner. Enstaka biljetter kan i mån av tillgång beställas tillsammans med teaterabonnemang, men endast för ungdomar t o m den termin de slutar gymnasiet.

Beställda abonnemang utlämnas:
Fredag 27 januari, kl 11 - 13, 14:00-19:00.
Samt lördag 28 januari kl 11 – 17:00.
Utlämningen äger rum i Skövde Kulturhus informationsdisk.
Vi sänder också biljetterna mot postförskott (mot tillägg).

Ej uthämtade abonnemang sänds automatiskt mot postförskott. Köpta biljetter återlöses ej.

OBS! Informationsdisken, Skövde Kulturhus, är öppen: vardagar kl 11 - 19, lör - sön 12 - 16, samt två timmar före utsatt föreställningstid.

Jag ger mitt godkännande till att de namn och de uppgifter jag lämnar nedan kommer att användas i Skövde Teaterförenings medlemsregister.

Namn*

Adress*

Postnummer och ort*

Mobil*

Telefon bostad*

Är medlem?*

* Obligatoriska uppgifter Obs! Om du inte har någon information att lämna i de obligatoriska rutorna för "telefon bostad, mobil eller E-post", skriv en nolla.

Lägg till person
Ta bort person