Carl-Einar Häckner i Skövde

Ons 31 OKT kl 19.00,
Stadsteatern, Skövde Kulturhus

Tillbaka i Skövde! Nu med en ny produktion som har fått namn efter var den spelas!

Den gränslöse trollkarlen som i mer än 20 år underhållit och kollrat bort sin publik åker på turné under hösten och gästar glädjande nog Skövde igen. Det blir tre år sedan Carl-Einar Häckner spelade sin föreställning Skärvor på Stadsteatern. De år som passerat sedan dess har fyllts av intensivt producerande och turnerande i inte minst Tyskland, där han räknar Berlin som sin andra hemmascen.

”Jag kan inte vänta längre jag vill uppträda för min publik. Jag längtar så mycket. Jag sätter ihop en ny föreställning. Carl-Einar Häckner på Aftonstjärnan heter den. Det blir hysteriskt vansinnestrolleri, monologer och visor i en isbjörnssaga för att hålla värmen", berättar trollerikonstnären själv inför premiären på Aftonstjärnan i Göteborg i höstas.

Publik och massmedia var inte sena att bilda sig en uppfattning om den nya produktionen! I Göteborgs-Posten anmälde man den med hjälp av fyra stycken fyrar och slutklämmen i deras recension var att Carl-Einar hade gjort det igen. En ”sprudlande, varm, kärleksfull och stundtals vansinnigt rolig föreställning”.

Carl-Einar Häckner behöver ingen mer omfattande introduktion. Han är en multibegåvad trollkarl, komiker, musiker och krönikör som idag pendlar mellan Sverige och Berlin.
Förutom otaliga shower, illusionistiska tricks och skarpa texter har han under 20 års tid uppträtt på Liseberg i Göteborg och bara där setts av drygt en miljon människor genom åren. Ett svårslaget rekord för vilken svensk artist som helst!

Besök gärna Carl-Einars hemsida: www.carleinarhackner.com

Regi och manus: Carl-Einar Häckner
På scen: Carl-Einar Häckner

Plats: Stadsteatern, Skövde Kulturhus. Speldag: Ons 31 okt kl 19.00. Speltid: Ca 2 tim 20 min inkl paus.
Biljetter: Smart: Vuxen 220:-, Ungdom 90:-. Medlem: Vuxen 260:-, Ungdom 130:-. Ordinarie: Vuxen 290:-, Ungdom 160:-.
 Carl-Einar Häckner i Skövde

Informationsdisken